#7 Adam Norrodin kecewa sekadar tamat di P17

Bermula dari tempat kesepuluh, Adam Norrodin mengalami pengalaman yang sukar di litar Austria. Walaupun berusaha terbaik untuk mengekalkan kedudukan permulaannya, Norrodin berhadapan cabaran sukar untuk mengekalkan rentaknya, menyebabkan dia susut ke belakang dan gagal mengutip sebarang mata.

"Saya sangat kecewa dengan apa yang berlaku hari ini; Saya benar-benar menanti-nantikan perlumbaan ini, walaupun saya bergelut semasa sesi pemanasan di waktu pagi. Saya berasa yakin bahawa saya boleh berlumba lebih baik hujung minggu ini. Semasa latihan bebas dan sesi kelyakan jentera saya terasa cukup baik, jadi saya pasti menjangkakan prestasi lebih baik hari ini.
 Namun begitu dari awal perlumbaan, saya dapat merasaka kesulitan untuk mencapai masa lap yang baik; Saya mempunyai rentak yang sama seperti yang saya lakukan pada pemanasan waktu pagi dan saya tidak dapat berbuat lebih baik. Saya mampu merapati pelumba lain ketika membrek di selekoh tetapi kemudiannya mereka memecut keluar begitu pantas. Jurangnya terlalu besar untuk melawan. Apabila tayar mula menyusut, saya lebih sukar bergelut; Saya hampir terjatuh banyak kali. Pada akhirnya saya menyelesaikan perlumbaan jauh dari posisi saya bermula, jadi saya amat kecewa dengan perkara ini. Saya memberikan sepenuh usaha saya hari ini, jadi saya benar-benar perlu mengkaji data untuk mengetahui di mana."

No comments: