Kacamata Indian Motorcycles baharu untuk 2018

Indian Motorcyles terus memperluaskan penawaran pakaian dan aksesori - dan jenama Amerika yang ikonik ini baru saja melancarkan rangkaian kacamata Indian yang baru.
Terdapat empat pasang cermin mata hitam yang ditawarkan, yang dikenali sebagai Entry, Lifestyle, Performance dan Semi Pro - semuanya bersertifikat CE, dan direka untuk dipakai semasa menunggang, dengan lensa anti gores dan anti-kabus terbina- dalam.ENTRYCermin mata hitam Entry merupakan yang harga terendah - dan mempunyai pelinding mata busa EVA untuk mengurangkan angin dan menghalang cahaya sekeliling atau periferal dari masuk.

LIFESTYLECermin mata hitam untuk gaya hidup ini adalah bagi mereka yang ingin kelihatan segak bermotosikal ataupun pemakaian santai. Bingkai ini diperbuat daripada polikarbonat dan dilengkapi kanta-lensa thablur dengan penapisan UVA / UVB.

PERFORMANCEKacamata hitam pintar ini dilengkapi dengan kanta foto-kromatik yang bertindak balas kepada keadaan cahaya - dengan kanta-lensa yang jernih menjadi legap dalam 50 saat apabila terdedah kepada cahaya UV. Bingkainya rapat ke muka lebih daripada model lain dalam jajarannya, dan tangkainya tebal, menjadikannya satu set sempurna jika anda akan melakukan banyak penunggangan.

SEMI PROCermin mata Semi Pro adalah kacamata terkenal dari Indian, dihasilkan dari bingkai nilon dan kanta polikarbonat. Ia juga mempunyai mangkuk mata atau eyecup busa boleh tanggal supaya anda boleh memakainya saat menunggang, ataupun ketika tidak menunggang.
Untuk maklumat lanjut tentang pelbagai pakaian dan aksesori India, layari: www.indianmotorcycle.eu

Merasa naik kereta dipandu Karamjit

Pelawat Malaysia Autoshow di MAEPS Serdang hujung minggu ini akan dapat merasai pengalaman luar biasa yang disediakan oleh PROTON dan pemandu-pemandu terkenal iaitu Karamjit Singh dan James Veerapen.  Karamjit merupakan juara sebanyak tiga kali bagi Kejohanan Rali Asia Pasifik (APRC) dan mendapat gelaran juara dalam Kejohanan Rali Dunia bagi Production Car 2002 (PWRC), manakala James memenangi pelbagai perlumbaan termasuk perlumbaan 1000km Sepang 2017. Ketika acara berlangsung, pengunjung akan dipelawa untuk sesi joy ride yang akan memberikan keterujaan kepada pelanggan PROTON yang menempah kereta atau membeli barangan cenderahati dan alat ganti di tapak pameran.
Kehadiran pemandu-pemandu dan aktiviti joy ride merupakan sebahagian daripada pengalaman yang ditawarkan di pameran tersebut. Pengunjung yang datang ke dewan pameran dan membuat tempahan bagi kereta baharu akan berpeluang memenangi baucar hadiah khas yang boleh digunakan untuk sebarang pembelian Proton baharu mereka. PROTON Commerce turut menawarkan promosi istimewa kepada 100 pelanggan pertama yang akan diberi ganjaran RM300 baucar beli-belah AEON apabila pinjaman mereka telah diluluskan. Ini adalah tawaran tambahan selain daripada promosi terkini iaitu body-kit percuma dan pinjaman tanpa faedah* yang boleh didapati di semua cawangan PROTON.

Honda DreamWing China pamer Goldwing 2018 di Auto China

Honda Motor (China) Investment Co., Ltd., anak syarikat Honda yang dimiliki sepenuhnya di China, hari ini akan membariskan pameran Honda dan Acura di Pameran Automotif Antarabangsa 2018 (Auto China 2018) yang akan berlangsung di Beijing, China (Media: 25 April - 26, 2018, Awam: 29 April - 4 Mei 2016). Pameran Honda ini akan merangkumi penampilan perdana dunia kereta konsep kenderaan elektrik (EV) Honda eksklusif untuk pasaran China.

Honda DreamWing, saluran jualan model motosikal bersaiz besar Honda, akan menampilkan  model keunggulan mewah Honda, GL1800 Gold Wing buat julung kalinya di pasaran China.
 

Barisan keseluruhan pameran Honda DreamWing
     GL1800 Gold Wing
     X-ADV
     CB1000R
     Model pengeluaran lain: CRF1000 Afrika Kembar, CB500X, NC750X, CB1100, CBR1000RR, CBR650F, CBR500R, CB650F, CB500F, NC750S, CTX700N