Tala motosikal Yamaha anda dengan telefon bimbit

Kita semua menggemari motosikal untuk pelbagai sebab, dan mungkin salah satu daripada sebab-sebabnya adalah untuk menjauhkan diri dari semua yamg lain, termasuklah telefon bimbit kita yang telah menjadi antara alatan terpentig dalam hidup kita.

Namun begitu dari sudut lain, telefon bimbit merupakan alat yang luar biasa yang menjadikan kehidupan kita lebih mudah. Oleh itu, Yamaha baru sahaja mengumumkan Aplikasi Smartphone Yamaha Power Tuner. Aplikasi percuma ini membolehkan anda melakukan beberapa perkara termasuk pemetaan nyalaan dan pemasaan pencucuhan (ignition mapping & timing), rakaman waktu pusingan (lap timing), sela masa servis dan pelbagai perkara lain. Tonton video di bawah untuk maklumat lanjut.

Aplikasi Smartphone Tuner Power ini adalah percuma, dan memberikan fleksibiliti dan ketepatan penalaan Power Tuner ke dalam telefon pintar anda. Anda boleh mengubah masa pencucuhan dan suapan bahanapi serta-merta dan muat naik ke motosikal Yamaha terpilih anda melalui sistem WiFi untuk penalaan muktamad di litar. App Smartphone Tuner Power Yamaha ini boleh didapati di Google Play dan App Store.

Saksikan video untu maklumat lanjut