BMW Group Malaysia persembahkan Acara BMW Premium Selection 2019

Pengeluar kenderaan premium BMW akan menganjurkan acara jualan kenderaan pramilik yang terbesar di sampinh acara-acara eksklusif yang bakal diadakan di pelbagai lokasi di seluruh Malaysia.

Acara yang dinamakan BMW Premium Selection 2019 ini akan berlangsung selama tiga hari bermula 13 September hingga 15 September ini di Stadium Nasional Bukit Jalil, dan 300 pengunjung pertama akan dihadiahkan Insurans Komprehensif BMW atau MINI yang bertempoh setahun bagi pembelian kenderaan yang dibuat. Mereka akan turut menerima satu unit percuma BMW Advanced Car Eye, merupakan sebuah kamera HD penuh bersensitiviti tinggi yang dapat merakam imej keliling kenderaan pemilik pada waktu siang mahupun malam dengan kualiti yang tinggi. Para pengunjung juga berpeluang untuk memenangi barangan eksklusif keluaran BMW dan MINI melalui sesi cabutan bertuah dengan setiap pembelian kenderaan BMW Premium Selection.
Di samping itu, wakil-wakil pengedar BMW yang terpilih juga akan menghoskan acara di lokasi-lokasi utama termasuk CityOne Megamall oleh Regas Premium Auto Kuching; Carpark di sebelah One Stop Premium Outlet, Kolombong oleh Regas Premiums Sabah dan C-Mart, Alor Setar oleh Lee Motors. Wearnes Autohaus pula akan menghoskan acara berkenaan di premis mereka sendiri.

Pengarah Urusan BMW Group Malaysia, Harald Hoelzl berkata, “Kami komited untuk memberikan satu pengalaman pemilikan premium yang terbaik buat pelanggan-pelanggan setia kami. Menerusi acara BMW Premium Selection 2019, kami ingin membuka sruang keterlibatan dan akses kepada Pengalaman Pemanduan Sempurna yang dijanjikan oleh BMW buat semua pemandu di seluruh negara. Kami ingin melihat famili BMW terus berkembang dalam usaha kami untuk membawakan perkhidmatan bertaraf dunia kepada pelanggan-pelanggan kami.”

Acara BMW Premium Selection 2019 akan menampilkan BMW X5, BMW 3 Series dan BMW 7 Series serta model-model jentera daripada portfolio MINI dan BMW Motorrad. Sesi pandu uji juga bakal disediakan bagi kesemua model yang dipamerkan sepanjang acara berkenaan untuk memberi keyakinan bahawa kenderaan BMW Premium Selection hanya boleh didapati dalam keadaan yang terbaik.
Mereka yang berminat boleh membuat pratonton dan memilih lebih 500 unit kenderaan pra-miliki BMW dan MINI di laman web BMW Premium Selection sebelum hadir untuk  menguji model pilihan anda di pameran itu. Laman web adalah platform yang mantap yang memudahkan aktiviti beli-dan-menjual untuk pemilik BMW dan MINI yang baru dan terkini. Lawati laman web rasmi untuk maklumat lanjut mengenai faedah eksklusif yang ditawarkan kepada pelanggan BMW Premium Selection.

Butir-Butir Acara BMW Premium Selection:

Tarikh: 13 – 15 September 2019
Waktu: 10:00 pagi – 7:00 malam
Lokasi: Carpark B, Stadium Nasional Bukit Jalil

Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai acara BMW Premium Selection 2019, sila layari laman web rasmi BMW Premium Selection di https://www.bmwpremiumselection.com.my/.