MSC rai ulangtahun ke-46

Syarikat Motorcycle Sales Centre Sdn. Bhd. (MSC) yang telah memulakan operasinya sejak tahun 1973 adalah pengimport pertama motosikal berkuasa besar di Malaysia. MSC hari ini telah menyambut ulangtahunnya yang ke- 46. Sambutan ini bertambah meriah dengan kehadiran tetamu kehormat iaitu Yang Berhormat Mulia Tan Sri Tengku Razaleigh Hamzah, Ahli Parlimen Dewan Rakyat Gua Musang dan Datuk Seri Panglima Osu Sukam, Bekas Ketua Menteri Sabah.
Sebanyak 200 pengguna dan pemilik motosikal dari berbagai jenama dan sais telah sama sama hadir bagi memeriahkan lagi masjlis ini. Setelah 46 tahun beroperasi, MSC masih kekal di dalam industri motosikal di Malaysia dan kini mempamerkan wajah baru dengan strategi jualan yang baharu bersama penambahbaikan yang dilakukan.
Menurut Dato Mazlan bin Datuk Seri Harun di dalam ucapannya, antaranya adalah strategi jualan yang menyediakan promosi ‘trade in’ dan ‘easier loan’.
Syarikat MSC yang digelar ‘The One Stop Motorcycle Sales Centre’ kini juga telah menambahbaik bengkel motosikal untuk tujuan memperkuat lagi perkhidmatan selepas jualan syarikat. MSC juga akan sentiasa membawa masuk model-model baru dengan teknologi yang canggih dan berdaya saing yang mana amat sesuai dengan gaya hidup penunggang di Malaysia masa kini terutamanya model-model baru keluaran Europe dan US seiring dengan permintaan semasa.
Moto Sport Centre Sdn. Bhd. yang selama ini merupakan pengedar terkuat dan terpenting MSC kini menjadi rakan perniagaan dan bertindak sebagai syarikat pemasaran bagi Syarikat Motorcycle Sales Centre Sdn. Bhd. Kerjasama ini dipercayai dapat membantu dari segi peningkatan pemasaran dan jualan motosikal MSC. Selain daripada itu, MSC juga telah menjalin kerjasama dengan Chear Motor Group sebagai rakan perniagaan di dalam pemasaran.