Tunggangan tahunan untuk pemilik Kawasaki CKD


Kawasaki baru-baru ini menganjurkan tunggangan kembara berkonvoi untuk para pemilik motosikal Kawasaki CKD nya dari Shah Alam ke Pulau Pinang dan Lumut, Perak. Konvoi ini merupakan acara tahunan bagi KMSB dan tahun ini adalah merupakan kali yang ke-enam KMSB menganjurkan konvoi untuk pemilik-pemilik motosikal Kawasaki. ada tahun ini, hampir 130 buah motosikal telah mendaftar untuk menyertai konvoi pada pagi ini dengan 150 jumlah peserta.

Acara tahunan Kawasaki CKD Ride 2013 itu dilepaskan dari premis Kawasaki Malaysia di Glenmarie, Shah Alam pada 26 April 2013 lepas. Jarak perjalananan konvoi ini adalah lebih kurang sejauh 1000km pergi dan balik, bermula dari KMSB Shah Alam menuju ke Johor Bahru dan seterusnya ke Kuala Rompin, Pahang sebagai destinasi terakhir sebelum pulang semula ke Shah Alam. 

 Sekali lagi, konvoi tahunan ini telah berjaya dilaksanakan sebagai sebahagian daripada pelbagai aktiviti yang dianjurkan oleh Kawasaki Malaysia bagi para pelanggan mereka. Layari www.kawasaki.com.my untuk mendapatkan maklumat lanjut.