Menangi sejuta hadiah dengan belian Toyota

 Pembelian sebuah Totoya kini mungking membolehkan anda memenangi hadiah bernilai RM1 juta dalam kemeriahan "Toyota RM1,000,000 Bonanza" dari 1 Okt hingga 31 Dis 2017. Jumlah nilaian hadiah tersebut termasuklah tiga unit Toyota Camry 2.5 Hybrid sebagai Hadiah Utama dan 100 unit telefon pintar bernilai RM5,000 setiap satu.
Pengedar Toyota di Malaysia iaitu UMW Toyota Motor Sdn Bhd (UMWT) sentiasa berusaha memberikan promosi yang cemerlang pada bulan Oktober dengan tawaran istimewa bagi pelbagai model Toyota. Rebat sehingga RM7,000 boleh didapati bagi model terpilih dan dipadankan dengan aksesori Toyota yang bernilai sehingga RM5,790. Terdapat juga perkhidmatan servis berjadual percuma (termasuk alat ganti yang diperlukan) sehingga 3 tahun untuk model terpilih.

Pelanggan yang membeli salah satu model Toyota terpilih akan menikmati tawaran berikut:

Model
Promosi Rebat Tunai
  Vios
 Rebat Tunai sehingga RM3,000* + Aksesori Percuma (bernilai sehingga RM4,100)
  Hilux
 Rebat Tunai RM4,000 DC 2.4G (M), DC 2.4G (A) & DC 2.8G (A)
  Camry
  Rebat Tunai RM7,000  + Servis Percuma 1 Tahun
  Altis
Rebat Tunai  RM5,000 + Aksesori Percuma (bernilai RM5,790)
  Innova
 Rebat Tunai RM3,000 + Servis Percuma 1 Tahun
  Fortuner
 Rebat Tunai RM3,000
  Avanza
 Rebat Tunai RM2,000
  Sienta
 Rebat Tunai RM4,000 atau Rebat Tunai RM3,000  +Servis Percuma 3 Tahun
  (Semua tawaran adalah untuk varian terpilih dan tertakluk kepada Terma dan Syarat, sementara stok terakhir).
 Pelanggan yang memerlukan pelan pembiayaan juga boleh menyemak tawaran perkhidmatan Toyota Capital seperti pelan pembiayaan Toyota 2-Peringkat yang menawarkan ansuran bulanan yang lebih rendah untuk graduan dan pelan pembiayaan Toyota Drive, yang pertama seumpamanya, yang lebih menjimatkan bagi pelanggan.

Datang ke di ruang pameran Toyota pada 6 & 7 Okt di cawangan Kelantan & Terengganu atau 7 & 8 Okt di semua cawangan Toyota yang lain di seluruh negara. Anda boleh menikmati hidangan ringan, aktiviti yang menyeronokkan, peluang memandu uji dan banyak lagi!

Semua model Toyota yang dijual oleh UMW Toyota Motor datang dengan jaminan selama 5 tahun dan perbatuan tanpa had (kecuali Toyota Hilux dengan jarak tempuh maksimum 150,000 km) untuk pemilikan yang menenangkan. Waranti boleh dipindah milik kepada pemilik seterusnya jika tempoh lakunya masih sah.

Untuk maklumat lanjut tentang pakej-pakej pembiayaan dan tawaran ini, layari www.toyota.com.my.


No comments: