MBM CV lengkapkan penghantaran 80 trak FUSO

 Pengedar sah trak FUSO di Malaysia iaitu Mercedes-Benz Malaysia Commercial Vehicles (MBM CV) bersama-sama dengan pengedar FUSO bertauliah, Hap Seng Commercial Vehicle Sdn Bhd,  secara rasminya telah melengkapkan penghantaran 80 trak FUSO kepada Century Logistics Holdings Berhad.
"MBM CV adalah rakan kongsi lama yang dipercayai dari industri pengangkutan dan logistik negara. Pengiriman 80 trak FUSO ke Century Logistics Holdings Berhad menegaskan komitmen kami dalam pasaran Malaysia untuk terus menyediakan trak berkualiti tinggi yang menawarkan kebolehpercayaan dan kecekapan ekonomi. Kami gembira bahawa Century Logistics Holdings Berhad telah meletakkan keyakinan mereka terhadap kenderaan perdagangan kami yang sangat dipercayai dan ekonomi dan rangkaian perkhidmatan yang luas. Ia adalah satu kepercayaan bahawa kami sangat hargai, " kata Naib Presiden, Kenderaan Komersil
Mercedes-Benz Malaysia, Encik Albert Yee. 
Armada Century Logistics Holdings Berhad yang  merupakan pelanggan FUSO sejak 2017, mempunyai 80 trak ringan FUSO akan terdiri daripada siri FE71PB. Siri FE71PB biasanya digunakan untuk pengedaran jarak dekat dan pengangkutan logistik antara negeri, trak ideal dalam industri perkhidmatan kurier. Peniaga FUSO bertauliah, Hap Seng Commercial Vehicles Sdn Bhd, akan menyediakan sokongan penuh dan penyelenggaraan kenderaan untuk armada FUSO Century Logistics Holdings Berhad.

No comments: