Michelin tawar e-baucar Air Asia sempena Tahun Baru Cina

Pemilik kereta kini boleh merebut promosi nilai hebat yang ditawarkan oleh Michelin Malaysia sebelum mereka pulang ke kampung halaman untuk merayakan Tahun Baru Cina tidak lama lagi.

Menjelang kesibukan ‘balik kampung’ pada musim perayaan akan datang, Michelin menghulurkan tangan untuk membantu anda dan keluarga agar sampai ke destinasi anda dengan selamat menerusi kempen Safe with Michelin (Selamat dengan Michelin). Objektif kempen ini adalah untuk lebih mendekati hati dan hidup rakyat Malaysia dengan kesedaran bahawa tayar Michelin dibina dengan mengutamakan keselamatan. Tiada yang lebih penting kepada Michelin selain keselamatan para pelanggannya.

Sebagai sebahagian daripada kempen ini, Michelin menganjurkan promosi Travel Home with Michelin (Pulang Dengan Michelin) dari 8 Januari hingga 2 Mac 2018. Dengan promosi ini, Michelin menawarkan e-baucar Air Asia bernilai RM88 bersama dengan tag bagasi eksklusif Michelin kepada pelanggan yang membeli empat tayar Michelin di mana-mana kedai pengedar mereka. Sebaik sahaja membeli empat tayar Michelin di kedai yang menyertai promosi ini, pelanggan akan menerima tag bagasi Michelin dan arahan cara untuk menebus e-baucar Air Asia mereka. Pelanggan dikehendaki menghantar gambar resit dengan butir-butir berikut melalui WhatsApp ke 017-2576849:
1.    Nama seperti dalam Kad Pengenalan
2.    Nombor Kad Pengenalan
3.    Alamat E-mel

Pelanggan kemudiannya akan menerima e-baucar Air Asia mereka melalui e-mel dalam masa 14 hari bekerja. Selain itu, pelanggan yang membeli dua tayar juga akan menerima tag bagasi jenama Michelin.

 “Kempen Safe with Michelin menjanjikan detik-detik terindah dalam hidup orang yang menaiki kereta bersama keluarga tersayang dalam perjalanan pulang; memberi kepercayaan kepada tayar Michelin untuk membawa mereka sampai ke destinasi dengan selamat pada musim perayaan ini,” kata Pengarah Urusan Michelin Malaysia Sdn Bhd, Pascal Nouvellon.

“Apabila rakyat Malaysia meluangkan masa daripada jadual kerja mereka yang sibuk untuk menikmati masa yang menyeronokkan bersama keluarga dan kawan-kawan sempena Tahun Baru Cina ini, kami menggalakkan mereka untuk merebut promosi ini. Kami berterima kasih kepada pelanggan kami dan menghargai sokongan mereka selama ini. Menerusi promosi ini, pengguna mendapat jaminan bahawa mereka boleh memandu jauh dengan selamat kerana tayar Michelin direka bentuk untuk memastikan keselamatan dan prestasi yang tahan lama. Mereka juga boleh pergi lebih jauh dengan e-baucar Air Asia dan menggandakan kegembiraan pada musim perayaan yang meriah ini,” tambah Nouvellon added. 

Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Kunjungi kedai pengedar sah Michelin yang berhampiran dan dapatkan ganjaran anda sempena Tahun Baru Cina ini!

Mengenai Michelin
Michelin, sebuah syarikat tayar yang terkemuka, bertekad untuk menambah baik daya pergerakan pelanggan, secara lestari; dengan menyediakan perkhidmatan digital, peta dan panduan untuk membantu menjadikan perjalanan dan pengembaraan lebih menarik dan unik; dan membangunkan bahan berteknologi tinggi yang berkhidmat kepada industri pengangkutan. Beribu pejabat di Clermont-Ferrand, Perancis, Michelin hadir di 170 negara, mempunyai 111,700 kakitangan dan mengendalikan 68 kemudahan pengeluaran di 17 negara, yang secara bersama menghasilkan 187 juta tayar pada 2016. (www.michelin.com).

No comments: