Pemenang Peraduan BHPetrol diumum

 Boustead Petroleum Marketing Sdn Bhd (BHPetrol) telah mengumumkan pemenang peraduan promosi 'BHPetrol Touch' n Go Reload dan Win' di The Royale Chulan The Curve, Selangor semalam.

Promosi yang berlangsung dari 30hb Ogos hingga 30hb September 2017 di stesen perkhidmatan BHPetrol dengan kemudahan isian semula Touch 'n Go. sejumlah 44 pemenang dengan 10 pemenang membawa pulang hadiah utama hadiah termasuk petrol percuma untuk bekalan satu tahun bernilai RM3,600, kad Touch 'n Go bernilai tambah nilai RM1000, serta jam tangan pintar SmartTAG dan Touch' n Go'TimeTraveller. Sementara itu, 34 pemenang lain turut menikmati hadiah ganjaran yang terdiri daripada jam tangan pintar Touch 'n Go' TimeTraveller'.

'TimeTraveller’ adalah jam tangan dengan fungsi kad pra-bayar pertama di Malaysia yang mempunyai ciri Touch ‘n Go dengan kemudahan reload dan pembayaran. 

Dalam tempoh promosi, setiap kad Touch 'n Go dimuat semula dengan nilai minima RM50 yang menerima e-baucar BHPetrol RM3 percuma untuk setiap transaksi. E-baucer boleh ditebus dengan pembelian minimum RM20  petrol Infiniti dan pelanggan secara automatik berhak untuk menyertai peraduan.

'Inilah kali pertama kami mengadakan promosi bersama Touch' n Go dan sambutan yang diterima sangat baik. Tawaran menarik kami berjaya menarik ramai pelanggan baru serta pelanggan setia kami untuk menambah nilai dan mengisi minyad di BHPetrol. Kami harap hadiah-hadiah itu akan berguna kepada pemenang dalam keperluan perjalanan harian mereka," kata Pengurus Pemasaran Runcit BHPetrol, Encik Baba Tan.

Hadiah juga disampaikan oleh Ketua Unit Perniagaan Reload Touch 'n Go, Norafinas Raja Din dan Ketua Korporat & Strategik Perkongsian Touch 'n Go Sdn Bhd Cik Jenelle Koh.

No comments: