Servis kereta tapi menang Axia

 Siapa sangka pergi servis kereta boleh menang kereta? Mohd Saipol Kamal Nor Izam Mohd Saad dari Ipoh menang Hadiah Utama Perodua Service dan Win yang diadakan antara April dan Jun tahun ini.Saipol memenangi sebuah Perodua Axia dalam peraduan yang dijalankan dengan kerjasama Petronas Lubricants Marketing (Malaysia) Sdn Bhd yang merupakan pembekal pelincir kenderaan rasmi bagi perniagaan selepas jualan Perodua.

"Peraduan ini menyaksikan 37,600 peserta dengan jumlah 1.26 juta liter pelincir yang dijual dalam tempoh tiga bulan," kata Pengarah Urusan Perodua Sales Sdn Bhd, Dato' Dr. Zahari Husin.

Sebanyak 90 hadiah diberikan kepada pemenang pertandingan. Pemenang dipilih secara rawak melalui program perisian komputer untuk memastikan tiada pilih kasih.
Perodua telah menjual sebanyak 137,200 kenderaan antara Januari dan Ogos tahun ini. Ini adalah peningkatan 2.6% berbanding dengan 133,700 kenderaan Perodua yang dijual pada masa yang sama tahun lepas.

Pada Mei tahun lalu, Perodua dan Petronas Lubricants Marketing Malaysia, anak syarikat Petronas Dagangan Sdn Bhd, telah menandatangani perjanjian di mana Petronas Lubricant akan menjadi pembekal tunggal pelincir kenderaan jualan Perodua.
1
Grand Prize
(a brand new of Perodua Axia)
Mohd Saipol Kamal Nor Izam B Mohd Saad


No.
Winner
Name
1
3rd
(a unit of Huawei P9 Smartphone)
Nurlis Lydia Bt Mohamed Rashidi
2
Marziah Bt Mazlan
3
Wiiknes A/L Muttalagan
4
Low Tianan
5
Aziz Bin Abd Rahman1
2nd
(Travel Voucher worth RM3000)
Mohd Fadli Bin Sahadan
2
Lim Lean Beng
3
Chong Yee Shan
4
Wahiddah Bt Hj Yahya
5
Nurhasanah Bt Mohd Zahid1
1st
(a unit of Samsung 55” Curve UHD LED TV)
Pang Wei Yang
2
Sayyid Safwan Bin Rosfan
3
Tan Beng Hooi
4
Yeap Oi Peng
5
Ahmad Hasanuddin Bin Khairu Azwa
6
Ng Soon Siang
7
Tee Ching Leong
8
Ahwazi Bin Mustafa
9
Abdul Rahim Bin Suhaimi

1 comment:

JohnRMay said...

Tahniah untuk memenangi Perodua! Saya masih lebih suka Myvi 2020
berbanding kereta lain.