Helmet Nexx kini di Malaysia

Yamashiro Malaysia Sdn Bhd kini dilantik sebagai pengedar eksklusif  Topi keledar NEXX untuk seluruh Malaysia berkuatkuasa mulai 26 Oktober 2021.

Nexx Helmets yakin bhawa perkongsian mereka dengan Yamashiro Malaysia Sdn Bhd akan menyediakan kualiti yang cemerlang dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, selain  mewujudkan rantaian bekalan topi keledar Nexx serta stok tempatan untuk penghantaran yang lebih cepat. NEXX menawrkan topi keledar yang inovatif dengan rangkaian produk yang diperluaskan dan pelbagai guna. 

 Yamashiro Malaysia Sdn Bhd ialah syarikat pengedaran yang ditubuhkan oleh syarikat pengedaran mega dari Jepun, Yamashiro Ltd dengan lebih 100 jenama dalam portfolio syarikat, dan banyak lagi dengan pengalaman lebih 70 tahun.  

Yamashiro Malaysia mengamalkan nilai nilai "Sinergi, Semangat & Profesionalisme", dan didedikasikan untuk menyediakan pelanggan NEXX perkhidmatan selepas jualan yang terbaik dengan sedaya upaya mereka, jujur ​​dan mengamalkan penetapan harga yang adil.  Kakitangan mereka semuanya juga merupakan para penunggang yang bersemangat dan mempercayai jenama yang mereka jual, dengan menggunakan jenama tersebut.

No comments: