Seiko raikan ulang tahun ke-50 Nissan GT-R dengan model SBGC229

Hanya 200 unit Seiko SBGC229 ditawarkan seluruh dunia.

Barisan perdana atau paling bertaraf tinggi dalam jam tangan Seiko, Grand Seiko (GS), kini menawarkan model jam tangan baharu yang meraikan ulang tahun ke-50 Nissan GT-R. Model SBGC229 ini meraikan sambutan setengah abad pengeluaran Nissan GTR ini dengan pengenalan jam tangan yang sepadan dengan tahap tinggi dan prestasi tinggi supercar Jepun,  uang turut menyambut ulang tahun ke-20 teknologi pergerakan Seiko Spring Drive mereka.

Model ulang tahun GT-R 50 adalah model ultramoden GT-R. Ia mempunyai tali kulit buaya putih, lambang ulang tahun GT-R dalam emas kuning 18k ke dalam pemberat berayunnya, bahan dalaman titanium, dan mahkota GS yang dicap.

Jam tangan ini memberikan ketepatan Seiko ± 0.5 saat sehari, rizab kuasa 72 jam, rizab kuasa 4,800 A / m, fungsi GMT, dan fungsi kronograf. Mereka yang berminat dengan jam Grand Seiko x Nissan GT-R 50th Anniversary model SBGC229 ini boleh menempahnya di kedai web Grand Seiko pada harga $ 21,000 USD. Namun begitu anda mungkin harus bertindak pantas kerana terdapat hanya 200 unit yang ditawarkan di seluruh dunia.

No comments: