Goh Brothers Motorcycles kini servis jentera MV Agusta

Pemilik MV Agusta kini mampu menarik nafas lega dengan wujudnya kerjasama di antara MV Agusta (MV) Motor SpA dan Goh Brothers Motorcycles Sdn Bhd (GBMC) untuk menyediakan sokongan selepas jualan bagi penyelenggaraan perkhidmatan, pembaikan dan jaminan untuk semua motosikal MV di Malaysia.

Cawangan pertama yang bersedia menerima pemilik MV adalah di Bengkel GBMC di hab motosikal The Gasket Alley di Petaling Jaya.

"Kami berbesar hati kerana dipilih sebagai rakan kongsi bagi jenama motosikal premium premium terkenal ini di Malaysia dan untuk memulakan proses pembangunan jenama dan peningkatan pengalaman pemilikan selepas jualan. Kami telah menghantar pasukan kami untuk menjalani latihan di kilang Itali dan memastikan peralatan dan kelengkapan yang betul siap di pusat servis kami," ujar Pengerusi Goh Brothers Motorcycles, Goh Kian Sin.
 Pengurus Negara Timur Jauh MV Agusta Motor SpA, Judah Sangaran berkata "Kami bekerjasama rapat dengan GBMC untuk mengekalkan dan membina keyakinan para pemilik semasa kepada jenama kami di Malaysia dan salah satu usaha sekarang adalah untuk memastikan ketersediaan alatganti secara lebih cepat dan perkhidmatan yang boleh dipercayai bagi semua pemilik MV Agusta sedia ada di Malaysia.
Model MV Agusta yang dijual di Malaysia termasuk F3 800, F4, F4RR, Brutale 1090, Brutale 1090RR, Brutale 1090 Corse, Brutale 800, Brutale 800RR, Brutale Dragster, Brutale Dragster 800RR, Rivale, Turismo Veloce, Stradale, dan MV Agusta hingga 2015.

No comments: