Mercedes-Benz Star Mobile servis bergerak untuk pelanggan Cycle & Carriage

Cycle & Carriage Bintang Berhad ("Cycle & Carriage") telah melancarkan perkhidmatan Mercedes-Benz Star Mobile yang direka untuk memberikan kemudahan dan perkhidmatan penyelenggaraan yang mudah untuk kenderaan Mercedes-Benz mereka. Perkhidmatan ini termasuk perkhidmatan penyelenggaraan berjadual, penggantian bilah pengelap hujan, bateri utama atau penggantian alat kawalan inframerah dan penggantian bateri terus ke pintu pelanggan, tanpa perlu memandu ke pusat servis.
Pertama di Malaysia, perkhidmatan baru ini menawarkan perkhidmatan terbaik dalam kelas pelanggan dengan masa tunggu minimum, dengan mudah di depan pintu mereka.

Mercedes-Benz Star Mobile ini didatangkan kepada pelanggan dalam kenderaan Mercedes-Benz Vito. Cycle & Carriage merupakan perintis untuk melancarkan khidmat Mercedes-Benz Star Mobile dan ianya kini tersedia untuk pelanggan Cycle & Carriage di Lembah Klang. Bersempena pelancaran Mercedes-Benz Star Mobile, Cycle & Carriage kini mengetepikan yuran perkhidmatan untuk tiga bulan pertama.No comments: