Pasukan Motogp KTM sedia bertempur sepenuhnya

Pol Espargaro dan Bradley Smith
Red Bull KTM Factory Racing telah membuat penampilan sulung MotoGP™ mereka 12 bulan yang lalu. Sekarang, mereka memasuki musim kedua mereka dengan rekod sepuluh teratas, dan pada Persembahan Pasukan 2018 mereka, beberapa tokoh penting projek mereka telah tampil ke hadapan termasuk Pit Beirer, Pengarah KTM Motorsport, yang bercakap tentang kemajuan mereka setakat ini dan apa yang akan berlaku.
"Apa yang dicapai oleh pasukan dan penunggang dalam masa yang singkat adalah cemerlang dan kami sangat gembira mengenainya," mula Beirer. "Tetapi kita semua tahu bahawa, dalam perlumbaan, tidak ada masa untuk duduk diam jadi kita terpaksa sentiasa bekerja keras untuk membuat satu lagi langkah ke hadapan, hadir dengan jenetra baru dan menjadikan pelumba kami gembira mengetahui bahawa mereka berada dalam kedudukan mampu untuk bertanding tahun ini. Tetapi ia adalah pengembaraan yang menakjubkan dan saya sangat gembira kami sudah berada di peringkat ini pada masa kini.
"Kami akan terus mempercepatkan langkah kami, itu dalam DNA kami dan semangat kami. Jadi tidak ada sebab untuk melambatkannya. Tetapi jika anda berada dalam jangkauan satu saat sahaja dengan  pelumba terpantas dalam MotoGP, anda perlu berusaha keras ... kerana jika anda perlahan sebanyak satu saat, anda akan berada di luar kumpulan 15 teratas! Gila, betapa sukarnya persaingan itu tetapi kita tahu bahawa sebelum ini, ia tidak mengejutkan dan kami mahu sahut cabaran itu. Tetapi saya fikir sekarang kita berada di tahap yang berbeza kerana pertamanya kita terpaksa muncul sebagai pasukan yang tiada pengalaman, tetapi sekarang kita sudah pun mempunyai asas-asas yang hebat. Kita boleh membuat langkah-langkah yang lebih logik sekarang, dan kita tahu apa yang harus kita lakukan, para pelumba tahu apa yang diharapkan. Jika anda berdiri diam, anda akan mundur. Tetapi kami sangat menyukainya. "


No comments: