RM10 Juta baucar Go Shop untuk pelanggan BHPetrol

Lebih 500,000 baucar Go Shop bernilai RM20 setiap satu kini menanti pelanggan di stesen BHPetrol dengan kedai serbaneka BHPetromart yang mengambil bahagian. Mulai 8 hingga 18 Februari 2018, pelanggan boleh membeli bahan api dan barangan (tidak termasuk Touch n 'Go, perkhidmatan e-Pay dan tembakau) dengan nilai minima RM30 setiap transaksi untuk melayakkan diri bagi menerima baucar Go Shop bernilai RM20. Ganjaran ini ditawarkan Boustead Petroleum Marketing Sdn Bhd (BHPetrol) dengan kerjasama GO SHOP Malaysia.

Baba Tan, Pengurus Pemasaran Runcit BHPetrol dengan Jason Chong, Naib Presiden Go Shop Malaysia, pada majlis pelancaran di BHPetrol, Jalan Kewajipan.

Baucar RM20 boleh ditebus di laman web rasmi Go Shop atau aplikasi mudah alih Go Shop, dengan memasukkan kod promo timbul unik di belakang baucar. Setiap baucar adalah sah sehingga 31 Mac 2018.

10 pelanggan bertuah yang berjaya menebus baucar Go Shop juga akan memenangi baucar BHPetrol bernilai RM1000 setiap satu, manakala 43 pelanggan lain akan bertanding untuk memenangi barangan bernilai RM 10,000 dari Go Shop.

Untuk maklumat lanjut mengenai BHPetrol, layari www.bhpetrol.com.my
Maklumat lanjut mengenai Go Shop pula boleh didapati dengan cara  log masuk ke www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop rasmi melalui Apple Store Malaysia (pengguna iOS) dan Google Play Store (pengguna Android)

No comments: