Chear Motor tawar pembelian online

Salah satu kedai motosikal yang terkenal di Malaysia adalah Chear motor. Ia merupakan sebuah syarikat milik perseorangan yang diperbadankan pada tahun 1987 di No. 27, Jalan Landasan, Off Jalan Bukit Kuda, 41300 Klang, Selangor, Malaysia.

Bermula dengan bengkel kecil untuk motosikal kecil bernama "Kedai Motor Chear". Perniagaan mereka bermula dengan menjalankan perniagaan pembaikan motosikal kecil.

Chear Motor kemudiannya berkembang menjadi perniagaan perkongsian dan mula menjual motosikal kecil. Dengan keghairahan dan kecintaan kepada motosikal, mereka telah memulakan perniagaan motosikal dengan nama Syarikat CHEAR MOTOR (HQ) SDN. BHD., sebuah syarikat terhad yang diperbadankan pada tahun 1995 dengan perniagaan pusat sehenti perdagangan motosikal, pembaikan, perkhidmatan, tuntutan, pembaharuan cukai jalan & insurans, pinjaman sewa beli yang diberikan, alat ganti, bekalan aksesori, sewa basikal dan sebagainya.

CHEAR MOTOR SDN BHD adalah pengedar dan peniaga untuk pelbagai jenama motosikal. Mereka juga merupakan pengedar dan peniaga untuk pelbagai jenama alatganti prestasi dan aksesori yang berpusat di Klang, Selangor, Malaysia.
Menjalankan perniagaan selama lebih dari 23 tahun. mereka mewakili dan menjual kebanyakan jenama motosikal serta bahagian-bahagian motosikal, alatganti prestasi dan aksesori yang bereputasi.

Syarikat ini diasaskan oleh pemilik semasa Dato' Chear Kin Keong, dan telah berkembang dari perniagaan kecil ke salah satu pengedar dan peniaga motosikal terbesar di Malaysia. Chear Motor telah berkembang pesat sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dan telah menubuhkan 6 cawangan yang tersebar di kawasan strategik de Malaysia.
Komited untuk menjadi peruncit dan pengedar pilihan pertama industri motosikal melalui kecemerlangan produk dan perkhidmatan, Chear Motor berusaha untuk menjadi perniagaan runcit dan pengedaran yang responsif dan inovatif yang menyediakan perkhidmatan tambah nilai kepada pelanggan dan peniaga kami. Mereka juga berusaha untuk menjadi pengedar dan peniaga motosikal utama di negara ini dan pengedar yang paling baik dalam produk prestasi berprestij dalam industri motosikal.

Chear Motor turut memasarkan produk dan aksesori motosikal berkualiti dan inovatif lengkap. Menyedari bahawa terdapat permintaan bagi peralatan dan aksesori motosikal berkualiti, Chear Motor menyediakan produk-produk jenama terkemuka dunia dan mampu dimiliki oleh semua peminat motosikal.
Mereka bangga menawarkan pilihan terluas bagi paralatan dan alatganti motosikal berkualiti tinggi dan aksesori dari jenama terbaik di seluruh dunia. Dengan pilihan alat dan aksesori motosikal yang luas ini, Chear Motor kini menawarkan jualan secara atas talian atau online, dan memastikan rangkaian pengedaran mereka bersedia melayani kehendak pelanggan sepanjang masa. Pembelian secara online akan disertakan dengan penghantaran ke rumah anda. layari www.chearmotor.com.my untuk maklumat lanjut dan memudahkan pembelian anda!No comments: