Baucar BHPetrol RM5 dengan pembelian U Mobile

Mulai sekarang hingga 31hb Mac 2018, pelanggan yang membeli Paket Sim Prabayar Tanpa Had U Mobile dan menambah nilai sekurang-kurangnya RM10 akan menerima baucar RM5 BHPetrol secara percuma!

Promosi ini sah untuk pelanggan berusia 18 tahun ke atas, dan boleh didapati di mana-mana stesen perkhidmatan BHPetrol yang mengambil bahagian di seluruh Malaysia.

Baucar RM5 BHPetrol* tersebut boleh ditebus dengan memberikan resit berikut di kaunter bayaran stesen perkhidmatan:
1) Resit pembelian Pek SIM prabayar U Unlimited Kuasa
2) RM10 (atau lebih) resit pembelian tambahnilai U Mobile Reload

"Kerjasama pertama kami dengan U Mobile pada Julai 2017 berjaya kerana kami menerima maklum balas positif dan ramai pelanggan yang kembali. Kami mahu meneruskan kerjasama ini dengan U Mobile untuk memastikan para pelanggan terus menikmati persembahan hebat ketika mereka melawat stesen servis BHPetrol, "kata Pengurus Pemasaran Runcit Senior BHPetrol, Baba Tan, ketika promosi itu dirasmikan baru-baru ini di The Royale Chulan Damansara Hotel dengan Ketua Saluran Alternatif U Mobile, Peter Tang.

* Baucar RM5BHPetrol boleh digunakan untuk sebarang barangan yang dijual di BHPetromart kecuali perkhidmatan ePay, tambah nilai TouchNGo, petrol dan bahanapi diesel. Untuk maklumat lanjut, layari www.bhpetrol.com.my

No comments: