Johor Bahru kini punyai Honda Impian X

Berikutan kejayaan semasa Impian Honda Shop yang mula diperkenalkan pada tahun 2010, ruang pameran pertama Honda Impian X di Johor Bahru telah dibuka secara rasmi oleh Boon Siew Honda (BSH). Pusat penjualan dan servis sehenti ini direka untuk menawarkan motosikal Honda dengan enjin sehingga 300cc. Ia dilengkapi dengan banyak kemudahan yang bertujuan untuk menyokong dan menawarkan peningkatan permintaan asas pelanggan yang semakin meningkat.
BSH kini meneruskannya pengenalan konsep Honda Impian X kepada orang ramai. Pengalaman kedai generasi baru ini memenuhi perubahan keperluan dan jangkaan kepelbagaian pelanggan, Honda Impian X telah direka dan dilengkapi dengan kemudahan gaya hidup moden. Dengan WiFi percuma dan ruang menunggu yang menyajikan minuman percuma, Honda Impian X menawarkan pengalaman yang selesa dan luar biasa kepada pelanggan.

Honda Impian X disediakan dengan peralatan lengkap dan teknologi terkini yang dikendalikan oleh kakitangan teknikal terlatih dengan menggunakan alat ganti tulen bagi menyediakan penjagaan yang sesuai dan perkhidmatan terbaik untuk setiap pelanggan Honda.
Honda Impian X juga komited dalam menyediakan khidmat Pre Delivery Safety Advice (PDSA) kepada kesemua pelanggan yang membuat pembelian motosikal baharu. Para pelanggan akan dididik mengenai langkah-langkah keselamatan jalan raya yang penting oleh jurulatih keselamatan di pusat ini semasa proses penyerahan motosikal mereka.
“Dengan pelancaran Honda Impian X, BSH menjangkakan peningkatan jualan sebanyak 21% dalam tempoh 12 bulan yang akan datang. Kami juga amat berbesar hati untuk mengumumkan bahawa kami merancang untuk membuka 10 lagi pusat Honda Impian X di seluruh negara menjelang akhir 2018,” kata Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif BSH En.Nobuhide Nagata.
BSH merekodkan jumlah jualan sebanyak 120,613 unit pada 2017, meningkat sebanyak 19% berbanding 2016. Johor menyumbangkan kira-kira 14% daripada jumlah jualan BSH iaitu lebih 16,000 unit dan merupakan penyumbang kedua tertinggi jualan syarikat di antara 13 negeri di Malaysia.

No comments: