Jom meriahkan Volkswagen Fest 2017

 Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) akan menganjurkan Volkswagen Fest 2017 yang pertama akan dianjurkan di Pusat Konvensyen Setia City hujung minggu ini dari 11 Ogos hingga 13 Ogos 2017. Dua model edisi khas Volkswagen baru juga akan diumumkan di pesta tersebut iaitu ALLSTAR Jetta yang merupakan tambahan terbaru kepada rangkaian ALLSTAR, dan Beetle Edisi Merdeka ke-60 bersempena dengan 60 tahun kemerdekaan Malaysia.

Pengunjung boleh menjangkakan beberapa tawaran istimewa dan tawaran hebat bagi beberapa model Volkswagen telah terdaftar seperti servis percuma setahun, atau nikmati kadar faedah rendah bagi kenderaan baharu Volkswagen dari 0.28% untuk Vento dan 0.88% untuk Passat, penyelenggaraan percuma lima-tahun untuk model terpilih, pandu uji pelbagai model dan pemeriksaan 20 perkara percuma untuk semua kereta Volkswagen dan penilaian percuma untuk kereta sedia ada anda, serta rakan bank Volkswagen yang turut akan hadir untuk membantu dalam pembelian sewa beli.

Satu lagi kemuncak Festival Volkswagen adalah perhimpunan khas kereta Volkswagen semasa dan klasik, termasuk Van Beetle dan Kombi milik pemilik Volkswagen dari seluruh negara. Festival ini juga menyediakan aktiviti untuk keluarga, dan pengunjung boleh menikmati makanan dari trak makanan terbaik sambil menikmati persembahan muzik oleh penyanyi dan artis berbakat. Sesi Yoga Yoga dan Zumba khas untuk peminat turut aka diadakan Fitness First.

Pesta Volkswagen 2017 adalah percuma dan terbuka kepada umum. Untuk maklumat lanjut sila layari www.volkswagen.com.my

No comments: