Ducati perkenal Monster dan Multistrada baharu

NAZA Merdeka Autofair 2017 yang telah berlangsung dari 10 hingga 13 Ogos 2017 baru-baru ini menyaksikan pelancaran dua varian Ducati peringkat kemasukan baru untuk menyertai barisan model di Malaysia.
 Next Bike Sdn. Bhd. yang juga merupakan pengimport tunggal dan pengedar motosikal Ducati di Malaysia telah mengumumkan pelancaran varian Ducati Multistrada 950 dan Ducati Monster 797. Kedua-dua ini dianggap sebagai model kemasukan baharu dari jenama Itali yang berprestij itu dan merupakan tawaran yang paling mampu milik dari mereka.
Monster 797 membawa semangat raksasa ikonik dan nilai Ducati dalam jangkauan semua orang. Sporty, padat, canggih dan kontemporari, Monster 797 menyediakan pintu masuk ke dunia Ducati, bagi mereka yang mencari perjalanan yang selesa, intuitif serta keseronokan semata-mata. Ducati Monster 797 berharga mulai RM55,900.00 termasuk GST.
Multistrada 950 baru dibuat untuk mereka yang mencari keselesaan dan gaya dan mahu prestasi unggul tanpa rasa takut. Bagi mereka yang ingin menunggang Ducati, Multistrada 950 menjamin keselesaan, menunggang yang menyeronokkan di semua keadaan, terutama semasa perjalanan harian. Kos operasi rendah dijamin kerana interval perkhidmatannya merupakan yang terpanjang dalam sektornya. Gaya Ducati tanpa batasan mampu diserlahkan lagi dengan aksesori tambahan. Ducati Multistrada 950 berharga di sini bermula dari RM85,900.00 termasuk GST.

 DUCATI MONSTER 797
Ducati Multistrada 950   

No comments: