Aveta Malaysia perkenalkan VZR250

 Su

Aveta Malaysia memperkenalkan motosikal sports pertamanya VZR250.  Ia direka untuk penunggang muda dengan reka bentuk badan yang anggun dan pandangan moden.

 VZR250 adalah motosikal berenjin satu silinder 4 lejang DOHC (double overhead cam).  Ia mempunyai kotak gear 6-kelajuan dan sistem sejukan cecair untuk memastikan enjin berjalan pada suhu optimum.  Dengan output kuasa maksimum 19 Kw pada 9000 rpm dan tork maksimum 21 Nm pada 7000 rpm, motosikal ini mempunyai banyak kuasa dan pecutan untuk menangani jalan terbuka.

 Salah satu ciri menonjol VZR250 ialah sistem bahan apinya, yang menggunakan EFI (suntikan bahan api elektronik).  Sistem canggih ini membolehkan penghantaran bahan api yang tepat dan membantu meningkatkan prestasi dan kecekapan enjin secara keseluruhan.

Mengenai kuasa hentian, VZR250 mempunyai brek cakera dwi dengan 4 piston di hadapan dan brek cakera tunggal dengan 2 omboh di belakang.  Kedua-dua brek ini menggunakan teknologi CBS (sistem brek gabungan), yang membantu mengagihkan daya brek secara sekata antara roda hadapan dan belakang untuk kestabilan dan kawalan yang lebih baik.  Secara keseluruhan, VZR250 ialah motosikal serba lengkap yang menawarkan gabungan kuasa, pengendalian dan prestasi brek yang kuat.  Sama ada anda berulang-alik melalui bandar atau melalui jalan terbuka, motosikal ini pasti memberikan tunggangan yang menarik dan menyeronokkan. 

VZR250 dijual pada harga RM14,998 dan ia boleh didapati dalam 3 warna;  Hitam Jet, MERAH Burung Api dan BIRU Tentera Udara..... 

hmmmmm... orang Air Force kena beli ni.....

No comments: