Sitiawan kini ada Pusat 3S Mitsubishi

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM), pengedar rasmi kenderaan Mitsubishi Motors di Malaysia, bersama dengan pengedar sah mereka iaitu Lofty Ambition Sdn Bhd meraikan pembukaan Mitsubishi Motors 3S Center (Jualan, Perkhidmatan & Alat ganti) baharu di Sitiawan, Perak baru-baru ini. Ini adalah bilik pameran ketiga Mitsubishi Motors di Perak, dengan dua bilik pameran pertama masing-masing di Ipoh dan Taiping .

Cawangan Lofty Ambition di Sitiawan adalah bilik pameran pertama di rantau Utara dengan imej korporat Mitsubishi Motors; diwakili oleh tagline global 'Drive Your Ambition'.

"Mitsubishi Motors dan Lofty Ambition telah menjadi rakan niaga sejak 2014. Dalam masa yang singkat, Lofty Ambition mampu mengembangkan dan mengukuhkan kehadiran jenama Mitsubishi di Perak dan kami gembira untuk meraikan pameran Mitsubishi ketiga yang tinggi di sini! Kami mengucapkan terima kasih kepada Lofty Ambition atas kerja keras dan komitmen mereka terhadap jenama ini,"kata Ketua Pegawai Eksekutif MMM, Tomoyuki Shinnishi.

Pusat 3S mereka terletak di No. 1, Jalan Medan Serdang 1, Medan Serdang, 32000 Sitiawan, Perak. Pusat 3S yang baharu ini menempatkan ruang tamu, dan bengkel yang lengkap. Pusat 3S dilengkapi dengan alat diagnostik pendahuluan lengkap dan Peralatan Set Khas (SST) untuk melayani setiap kenderaan Mitsubishi.

Dengan pembukaan Cita-cita Tinggi, Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) kini diwakili 52 bilik pameran (di mana 47 adalah Pusat 3S) dan 54 cawangan perkhidmatan di seluruh Malaysia. Di Malaysia Timur, MMM diwakili oleh 15 bilik pameran (7 di Sarawak dan 8 di Sabah).

Trak pengangkut Triton 4x4 diimport sebagai unit CBU (Dibina Sepenuhnya ) dari Thailand manakala Outlander dan SUV Kompak ASX dipasang di Malaysia (CKD).

No comments: