Honda Rebel dan Honda X-ADV 2019 berbaju baharu

Honda X-ADV merah Grand PrixBoon Siew Honda menyambut tahun baharu 2019 dengan penawaran skema warna yang lebih menarik untuk Honda Rebel dan Honda X-ADV.

Honda Rebel mula diperkenalkan di Malaysia pada tahun 2017 dan telah menjadi pilihan penunggang yang menaik taraf ke jentera kruiser yang lebih baik. Berenjin kembar selari 471 cc sejukan cecair, ia menyediakan respons pendikit yang lancar dan linear, sepadan dengan gaya bobber tulen.
Matte Axis Grey
Kedudukan penunggangannya yang rendah menjanjikan pengalaman menunggang yang amat santai dan tidak meletihkan. Keselesaan ini tercapai melalui penggunaan lengan ayun keluli tiub kembar dengan penyerap kejutan Showa yang mempunyai tetapan prebanan dua peringkat.
Hitam Graphite
Honda Rebel kini didatangkan dalam dua pilihan warna berbeza iaitu kelabu legap metalik Matte Axis Grey dan Pearl Cadet Grey beserta skema warna yang sedia ada terutamanya hitam Graphite Black dan merah Millennium Red. Skema warna baru ini akan tersedia mulai sekarang di semua pengedar Honda Big Wing Dealers.
Merah Milleneum
Pearl Cadet Grey

Merah Grand Prix
 Honda X-ADV yang malar popular juga akan menerima kemas kini warna baharu untuk tahun 2019. Ia kini menampilkan warna baru metalik perak legap Moonstone Silver Metallic sebagai tambahan kepada merah Grand Prix Red dan perak legap Bullet sedia ada.
Metalik perak legap Moonstone Silver Metallic
 Tambahan warna baharu ini melengkapkan gaya lasak yang canggih namun unik bagi menyerlahkan penampilan Honda X-ADV yang sedia tersendiri. Skuter pengembaraan ini terus menggunapakai roda hadapan keluli tahan karat 17 inci yang mampu menangani keadaan jalan bergagai, penghadang angin hadapan yang boleh diselaraskan secara manual, serta sistem kunci Honda SMART yang menawarkan kemudahan menunggang. Ini adalah beberapa ciri yang boleh didapati secara eksklusif pada Honda X-ADV. Honda X-ADV skema warna baharu ini juga boleh didapati di peniaga Honda Big Wing bermula dari sekarang.
Perak legap Bullet


Harga asas adalah seperti berikut:
Honda Rebel : RM 32,399.00
Honda X-ADV (Warna Standard): RM 63,299.00
Honda X-ADV  (merah Grand Prix): RM 65,499.00

No comments: