Raikan kemerdekaan dari GST dengan Haval Merdeka


Bersempena dengan Hari Merdeka yang mendatang dan bulan terakhir untuk 'cuti' Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) sifar, Go Auto Sales Sdn Bhd, pengedar eksklusif untuk Haval SUV di Malaysia, sedang mengadakan promosi "Freedom From GST" bagi semua model Haval.

Promosi ini bermula dari sekarang hingga 31 Ogos 2018 yang menawarkan penjimatan sehingga RM6,600 yang meliputi GST sifar dan rebat dari RM500 hingga RM1,500 bagi pelanggan HAVAL yang baru dan sedia ada. Selain dari promosi semasa, Haval Malaysia juga akan menganjurkan pameran bergerak HAVAL The Curve Shopping Mall, Petaling Jaya, Selangor dari 9 - 12 Ogos sebagai sebahagian daripada Kempen Reimagine yang sedang berjalan sejak awal tahun ini.

"Sempena bulan akhir bagi para pelanggan untuk menikmati GST sifar sebelum pengenalan Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST), Go Auto mengambil kesempatan untuk menambah lebih nilai kepada percutian cukai sedia ada dengan promosi semasa. Sebagai sebahagian daripada Hari Kemerdekaan bulan ini di mana rakyat Malaysia meraikan kemerdekaan, tema promosi kami amat sesuai kerana kami meraikan hari istimewa Malaysia. Selain itu, syarikat kami juga berharap dapat terus memberikan peluang kepada rakyat Malaysia untuk memiliki SUV pada harga yang kompetitif, "kata Pengarah Eksekutif Go Auto Group, Dato 'SM Azli SM Nasimuddin Kamal.

"Kami akan mengadakan jerayawara  atau roadshow mall kami yang berikut di The Curve minggu depan dan saya menjemput semua orang untuk melihat SUV kami dan menikmati penawaran semasa kami sebagai tambahan kepada aktiviti yang menyeronokkan yang kami sediakan. Saya yakin rangkaian SUV kami pasti dapat memenuhi keperluan pelanggan," tambah Dato 'Azli.

No comments: