Haval kini di Bandar Baru Bangi

Haval secara rasminya membuka premis baru di Bandar Baru Bangi, Selangor. Cawvngan ini kendalikan oleh Wan Auto Car Wheels Sdn Bhd di Seksyen 7, Bandar Baru Bangi sebagai cawangan 3 S (Jualan, Servis dan Alatganti) dan bertujuan untuk kemudahan pelanggan HAVAL yang tinggal di sekitar kawasan Bangi atau Kajang. Premis yang terletak di kawasan perindustrian dan komersil ini bertindak sebagai pusat sehenti untuk menyampaikan tawaran HAVAL kepada pelanggan mereka.

Pelancaran premis ini dihadiri oleh Pengarah Eksekutif Go Auto Group, Dato' SM Azli SM Nasimuddin Kamal, yang berkata, "Kami gembira untuk menambah ahli keluarga HAVAL yang semakin berkembang, dan pengedar baru ini menambah jumlah bilik pameran kami kepada 27 buah di seluruh negara. Kami berhasrat untuk mempunyai sebanyak 35 wakil di seluruh negara menjelang 2019."
Model H1 Haval datang dengan waranti perbatuan tanpa had selama tujuh tahun, dan H2 dilengkapi dengan jaminan 5 tahun atau 150,000km yang mana lebih awal. Dari hari ini hingga Ahad, Kempen Reimagine Haval akan mengadakan jerayawara atau roadshow di The Curve. "Saya menggalakkan pelanggan untuk datang dan menikmati Kebebasan  daripada tawaran GST yang tersedia sehingga akhir bulan ini," tambah Dato Azli.
HAVAL Malaysia kini menawarkan pelanggan baru dan pemilik Haval semasa yang berminat untuk membeli SUV baru dengan promosi Merdeka 'Kebebasan dari GST' dengan penjimatan sehingga RM6,600 untuk Haval H1 dan RM7,300 untuk Haval H2.
Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kempen HAVAL di http://reimagine.haval.my/. Pelanggan boleh menghubungi talian Perkhidmatan Pelanggan di 03-5569 7332 atau email mereka di customercare@goauto.com.my. Pelanggan juga boleh melawat www.haval.my atau halaman Facebook rasmi kami di www.facebook.com/havalmy atau halaman instagram di www.instagram.com/havalmy.1 comment:

Unknown said...

Showroom Haval Bangi.. lihat Dari dekat Haval H1 Dan Haval H2.. contact zizul 0126605232

#havalbangi #havalsalemalaysia