Sentuhan peribadi untuk MINI anda

Berikan sentuhan peribadi kepada Mini anda dengan MINI Yours Customized, yang membolehkan pelbagai hiasan dalaman dan luaran dipilih untuk memaparkan reka bentuk anda sendiri sebagai hiasan kustom. Hiasan untuk lampu isyarat, papan pemuka sisi penumpang, jenang pintu aluminium LED dan cahaya projektor pintu LED semuanya boleh diperibadikan dengan menggunakan kemudahan percetakan 3D dan ukiran laser di Jerman.
Setiap keping trim peribadi boleh disesuaikan melalui pesanan dalam talian
Pelanggan boleh memilih reka bentuk mereka melalui laman web dalam talian, dan maklumat tersebut dihantar ke kemudahan pengeluaran yang sesuai untuk pembuatan. Kepingan plastik dicetak secara 3D dan terdapat lima pilihan warna, pelbagai kemasan permukaan, corak, medan teks dan ikon kosong untuk dipilih, serta bebas untuk memilih saiz dan kedudukan setiap ciri reka bentuk pada templat yang ada.

Ini membolehkan tahap sentuhan keperibadian yang tinggi, seperti hiasan lampu isyarat yang boleh mempunyai warna dan nama pemandu dan penumpang yang berlainan bergantung pada sisi mna ia dipasang.

Pelanggan mempunyai pilihan jenang pintu aluminium legap atau hitam
Jenang pintu aluminium boleh disesuaikan secara peribadi dengan tandatangan tangan anda secara ukiran laser atau nama anda dalam font pilihan anda sendiri. Jenang pintu aluminium legap atau hitam juga boleh diukir dengan corak dan ikon dari pelbagai rekaan yang disediakan Mini. Pencahayaan LED berkuasa bateri boleh didapati untuk penumpang depan dan pintu pemandu dan diaktifkan oleh suis magnet apabila pintu dibuka.
Setiap slaid untuk projektor pintu dibentuk dari sekeping filem telus
Model Mini Cooper yang lebih tua juga boleh dipasang dengan projektor pintu peribadi. Projektor pintu LED peribadi disediakan untuk penumpang depan dan pintu pemandu juga. Seperti kepingan bahagian dalam, terdapat tiga pilihan warna, beberapa pilihan corak, medan teks dan tandatangan, serta keupayaan untuk mempunyai unjuran yang berbeza untuk pintu penumpang dan pemandu.

Peralatan yang ditempah boleh dihantar hanya dalam beberapa minggu dan Mini mendakwa bahawa kepingan trim boleh ditukar dengan mudah, sama ada oleh pelanggan sendiri atau melalui peniaga Mini yang bertauliah. Potongan trim plastik boleh dibongkar dan digantikan dengan bahagian baru, sementara pencahayaan pintu LED dipasang menggunakan pad pelekat dan projektor pintu boleh diubah dengan menggantikan slaid di bahagian bawah pintu. Peralatan MINI peribadi ini akan tersedia pada awal tahun 2018 di Eropah, diikuti dengan pasaran lain.

Sumber: Mini
 

   


No comments: