4,500 Perodua Myvi telah diserah milik

Permintaan untuk Perodua Myvi Baharu telah mencatat permintaan melebihi 20,000 tempahan dalam tempoh sebulan dari pelancarannya tempohari. Setakat ini, 4,500 daripada jumlah tersebut telah diserahkan kepada pemiliknya.

"Tumpuannya sekarang adalah untuk memastikan penghantaran Perodua Myvi Baharu ini dalam kerangka masa yang boleh diterima. Kami mengucapkan terima kasih kepada orang ramai kerana memilih Myvi sebagai kereta pilihan," kata Pengarah Urusan Perodua Sales Sdn Bhd, YBhg Dato 'Dr. Zahari Husin.

Dato' Dr Zahari menambah bahawa model Perodua lain juga terus mengalami permintaan yang baik, terutamanya dengan tawaran yang dikemukakan oleh jenama kereta kompak paling dipilih Malaysia ini. Bagi bulan Disember, Perodua menawarkan tawaran eksklusif untuk Axia, Bezza dan Alza (untuk varian terpilih sahaja) dengan rebat sehingga RM 2,000. Perodua juga menggalakkan pelanggannya untuk mengunjungi bilik pameran dan pusat servis Perodua yang bertauliah di seluruh negara dan nikmati suasana yang menyeronokkan dengan promosi istimewa dan tawaran hebat bersempena kempen 'Jom Singgah' untuk. Kempen ini berlangsung dari 8-10 Disember.
"Sila berhubung dengan penasihat jualan dan penasihat perkhidmatan kami mengenai banyak tawaran yang ada untuk anda kerana mereka akan memberikan maklumat terkini dan betul tentang tawaran kami. Sila menguji pandu Myvi 1.5 dan 1.3 dan alami pengalaman serba baru itu," tambah Zahari.

Perodua telah merekodkan jualan 184,707 kenderaan untuk 11 bulan pertama dalam tahun 2017, lonjakan sebanyak 1.2% daripada 182,485 unit yang dijual dalam tempoh yang sama tahun lepas. Perodua mempunyai 181 jualan dan 214 pusat perkhidmatan di seluruh negara.

"Bagi pelanggan kami yang melancong semasa cuti sekolah, kami ingin anda selamat dan selesa, jadi sila datang dan lawati pusat servis kami untuk memastikan kenderaan anda dalam keadaan terbaik untuk pemanduan jauh," ujar Zahari lagi.