Adam di petak 13 Moto3 GP Jepun hari ini

 
#7 – Adam Norrodin

Penunggang pasukan SIC Adam Norrodin dan Ayumu Sasaki akan memulakan perlumbaan Grand Prix Jepun hari ini dari petak kelima dan kelapan, selepas layak ke kedudukan ke-13 [Adam] dan ke-24 [Ayumu] semalam.
#71 – Ayumu Sasaki
 "Pagi ini kami membuat kemajuan yang sangat baik dalam FP3 dan saya telah memperbaiki hampir setiap pusingan pada minit-minit akhir tetapi kemudian pada pusingan terakhir saya telah berusaha begitu keras malangnya saya terjatuh. Walau bagaimanapun saya pergi ke kualifikasi berasa yakin. Kami bermula dengan baik dan pada satu ketika saya kelima. Kami kekal di sepuluh teratas sepanjang separuh pertama sesi. Apabila saya kembali ke padok, kami tidak mengubah apa-apa dengan motosikal, tidak juga tayar," ujar Adam selepas sesi semalam.
 
"Saya membuat beberapa pusingan baik pada separuh kedua kelayakan tetapi saya juga mempunyai beberapa perkara dengan motosikal, yang mengekang saya. Pada akhirnya kami menamatkan P13 yang bukannya begitu teruk kerana kami masih berpeluang untuk berbuat lebih baik esok. Saya agak kecewa kerana saya tahu saya boleh lakukan lebih baik tetapi bagaimanapun perlumbaan adalah apa yang saya perlu tumpu sekarang; Saya bersedia bertarung dengan keras.
"

No comments: