UberFLASH dan UberTAXI mula berkhidmat

 Uber Malaysia telah melancarkan perkhidmatan UberFLASH dan UberTAXI. Ia nya merpakan dua perkhidmatan baharu yang akan memberi pengguna lebih banyak pilihan perjalanan di Lembah Klang dengan lebih selamat, selesa dan murah. UberFLASH akan menghubungkan pelanggan kepada rakan kongsi pemandu yang paling dekat dengan mereka - sama ada ia nya uberX atau teksi di rangkaian e-panggil. UberTAXI adalah perkhidmatan di mana teksi boleh dipangil melalui Aplikasi Uber.

Uber berusaha untuk untuk memastikan pengalaman yang berkualiti untuk semua pengendara dan rakan kongsi pemandu mereka. Syarikat e-hailing atau e-panggil akan mengekalkan piawaian yang tinggi untuk rakan kongsi pemandu dan kenderaan yang dibenarkan pada aplikasinya, termasuk meminta pemandu menjalani pemeriksaan latar belakang. Semua ciri lain yang telah menyumbang kepada pengalaman Uber yang hebat - seperti sistem penarafan bersama dan infrastruktur sokongan pelanggan - kekal tersedia dan berkuatkuasa sebagai sebahagian daripada perkhidmatan baharu ini.

Harga perkhidmatan UberFLASH adalah sama seperti uberX dan pelanggan akan dapat mengetahui tambang terlebih dahulu sebelum menempah perjalanan. Pelumba UberFLASH dijangka mengalami masa tunggu yang lebih singkat, kerana mereka boleh menjangka akan diambil oleh mana-mana kenderaan di rangkaian yang terdekat dengan mereka, termasuk teksi. Bagi UberTAXI, harga akan berdasarkan kadar teksi teksi SPAD.

Uber menjangkakan perkhidmatan ini akan menjadi situasi menang-menang bagi semua pihak yang terlibat. Pelanggan akan mendapat manfaat daripada pengalaman ambilan yang lebih cepat, manakala pemandu teksi akan mendapat manfaat daripada teknologi teknologi Uber untuk memadankan mereka secara efisien dengan pelanggan, bagi memberi mereka potensi untuk mendapatkan lebih banyak wang melalui peningkatan kecekapan (kurang masa yang dihabiskan untuk menunggu, lebih banyak masa dengan perjalanan bertambang).

Bagaimana menggunakan UberFLASH / UberTAXI
● Lancarkan aplikasi Uber
● Taip destinasi anda dan sahkan titik pikap anda
● Pilih UberFLASH / UberTAXI
● Minta perjalanan anda dan tunggu kenderaan yang terdekat
● Nikmati perjalanan anda dengan harga yang berpatutan sama seperti uberX untuk UberFLASH!
● Atau pilihan UberTAXI dengan harga teksi SAPD.
Bagi mereka yang lebih suka UBERBLACK atau uberXL, perkhidmatan tersebut masih tersedia sebagai perkhidmatan khusus. Untuk maklumat lanjut mengenai UberFLASH dan UberTAXI, sila layari https://www.uber.com

No comments: