Kedai Shell kini di Lazada

 Kini anda boleh mendapatkan produk terpilih Shell di hujung jari anda di mana sahaja dengan kewujudan kedai dalam talian rasmi mereka. Shell Malaysia Trading Sdn Bhd telah menjalinkan kejasama dengan platform e-dagang, Lazada Malaysia yang menyediakan kemudahan tersebut.

Kedai rasmi dalam talian Shell Malaysia Official Online Store ini memudahkan lagi pemilik kereta di seluruh Malaysia untuk mendapatkan minyak motor Shell Helix yang tulen. Selain daripada memberikan ketenangan fikiran kepada pengguna kerana membeli produk Shell Helix dari sumber rasmi yang terjamin kualitinya, pembelian di kedai dalam talian ini juga menawarkan harga termasuk penghantaran yag serupa ke serata Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Shell Malaysia Official Online Store juga menawarkan nilai yang hebat bagi pakej-pakej servis minyak enjin di bengkel-bengkel berdaftar yang terpilih di Lembah Klang dan Johor.

Pakej lengkap tersebut dari harga serendah RM103, merangkumi minyak pelincir Shell Helix pilihan, penapis minyak, caj perkhidmatan dan pemeriksaan 15-perkara percuma. Sempena pelancaran ini, pembeli di Shell Malaysia Official Online Store akan menerima e-baucar daripada Lazada Malaysia bernilai sehingga RM30 bagi setiap pembelian minyak pelincir Shell atau pakej servis minyak enjin dari 3 hingga 10 Ogos 2017.

Pemilik kereta yang mendapatkan pakej servis minyak enjin dari Shell Malaysia Official Online Store akan dihubungi oleh pengedar rasmi Shell untuk mengatur tempat servis, tarikh dan slot masa pilihan mereka, diikuti oleh pengesahan melalui SMS.

Shell Malaysia Official Online Store turut menyediakan sokongan teknikal produk bagi mereka yang ingin mendapatkan panduan mengenai pelincir Shell Helix yang paling sesuai untuk kereta mereka.

Malaysia merupakan pasaran yang pertama di Asia Tenggara yang menyediakan pembelian produk tulen dan pakej servis Shell Helix secara dalam talian menerusi sebuah saluran rasmi.

Lawati kedai Rasmi Dalam Talian Shell Malaysia di www.lazada.com.my/shell-malaysia-official-store/

No comments: