VW adakan rumah terbuka Hari raya

 Bersempena dengan perayaan Hari Raya kini, Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) akan mengadakan "Rumah terbuka hari Raya" di seluruh negara pada hujung minggu ini iaitu 8 dan 9 Julai di semua cawangan pengedar Volkswagen.  

"Volkswagen Raya Open House" ini akan menawarkan banyak tawaran dan promosi yang luar biasa. Pengunjung juga akan berpeluang untuk memenangi hadiah istimewa dengan hanya memandu-uji kenderaan VW atau membuat tempahan untuk kereta Volkswagen pada hujung minggu tersebut. 

Ia nya juga merupakan peluang terakhir untuk merebut tawaran istimewa terhad penyelenggaraan percuma 5 tahun yang ditawarkan untuk mana-mana varian VW Vento atau Passat yang dibeli sebelum 31 Julai. Baucar bahanapi bernilai RM500 juga turut ditawarkan untuk semua kenderaan Volkswagen yang didaftarkan sebelum akhir bulan. 

Seperti lazimnya, "Rumah Terbuka Hari Raya" tidakkan lengkap tanpa makanan. Sebagai sebahagian daripada perayaan hujung minggu, pengunjung juga boleh menikmati durian dan sate yang disediakan secara percuma di samping pelbagai makanan lain serta mangambil bahagian dalam banyak aktiviti yang menyeronokkan untuk seluruh keluarga.

Kunjungilah bilik pameran Volkswagen berdekatan anda hujung minggu ini.

No comments: