Big Bike Warehouse Kembali menjelang Ramadan

 Program Big Bike Warehouse yang pertama kali dimulakan oleh Goh Brothers Group pada tahun 2020 di The Gasket Alley Petaling Jaya yang menyaksikan tawaran hebat dengan jualan berjumlah RM4.5 juta dari motosikal hingga aksesori dan lebih dari 50 unit dari pelbagai jenis motosikal yang dijual semasa acara tersebut.

 Tahun ini, penganjur telah bergabung dengan Route 77 dan akan membawa program menarik yang sama di pusat bandar KL, yang mempunyai lebih daripada 100 unit Harley-Davidson baru dengan jaminan antarabangsa 2 tahun. Acara ini akan berlangsung dari 2 hingga 4 April di pusat bandar Kuala Lumpur di Route 77 Harley-Davidson of Kuala Lumpur.

 Datang dan nikmati sendiri skuter, motosikal, aksesori, produk penyelenggaraan basikal dan am barang niaga untuk disambar.


 Jenama lain yang dipaparkan di pameran itu termasuk Aprilia, Vespa, Moto Guzzi, HJC, Zeus, Givi, Shima, Vite, Ipone, Hypergear & Cardo

 Tempat: Route 77 Harley-Davidson Kuala Lumpur, No. 316, Jalan Ampang,  50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

 Tarikh: 2 - 4 April 2021

 Masa: 10 pagi - 7 malamNo comments: