Mitsubishi Motors Malaysia tawar promosi perayaan Merdeka


MITSUBISHI MOTORS MALAYSIA (MMM), pengedar rasmi kenderaan Mitsubishi Motors di Malaysia, menawarkan promosi menarik sempena perayaan Merdeka yang akan datang. Tawaran ini sah dari sekarang hingga 30 September 2020.

Pelanggan yang memilih Mitsubishi Outlander 2.0 liter, akan mendapat rebat tunai sehingga RM4, 000 dan penyelenggaraan percuma selama 2 Tahun. Pelanggan yang memilih Outlander 2.4 liter sebaliknya, akan mendapat rebat tunai sehingga RM2, 000 dan pakej penyelenggaraan percuma selama 2 Tahun. Outlander 2.0 liter berharga RM 133, 491 sementara Outlander 2.4 liter berharga RM 147, 762. Sama seperti ASX Compact SUV, Outlander hadir dengan jaminan 5 Tahun dengan jarak tempuh tanpa had.

Pelanggan yang ingin menjual kereta semasa mereka untuk membeli Mitsubishi ASX Compact SUV yang bergaya boleh memilih sokongan tambahan RM8, 888 dari peniaga sah MMM. Promosi ini juga dilengkapi dengan penyelenggaraan percuma 5 Tahun dan jaminan 5 Tahun dengan jarak tanpa had. ASX 2WD berharga RM 111,628 manakala ASX 4WD berharga RM 125,182.

Memandangkan pengumuman kerajaan Malaysia untuk menjatuhkan cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST) untuk kereta, yang menyaksikan pengecualian cukai jualan 100% pada model pemasangan tempatan (CKD), pelanggan akan menikmati penjimatan pengecualian cukai bernilai sehingga RM8, 000 untuk ASX Compact SUV, sementara mereka yang memilih Outlander tujuh tempat duduk SUV akan menikmati penjimatan pengecualian cukai sehingga RM4,000.

Pelanggan yang menempah dan mendaftarkan Mitsubishi Triton VGT Adventure X, Triton VGT AT Premium dan Triton VGT MT Premium baru boleh memilih untuk menikmati kadar faedah rendah sehingga 0.88%, ATAU rebat tunai. Kadar faedah rendah 0.88% adalah eksklusif dengan sewa beli Maybank atau Public Bank sahaja.

No comments: