Jelajah Mini Showcase Alif Satar bermula!

Selebriti terkenal Alif Satar berinteraksi bersama ahli Petron Miles dalam sesi 'meet and greet' anjuran Petron Malaysia. Jelajah Mini Showcase Alif Satar ini diadakan khas buat ahli Petron Miles dan peminat setia Alif Satar.

Jelajah Mini Showcase Alif Satar bermula di Hard Rock Cafe, Kuala Lumpur pada 14 September, dan akan diikuti oleh Pulau Pinang pada 28 September, Kota Kinabalu pada 12 Oktober dan Melaka pada 20 Oktober.
Program eksklusif yang dibawa oleh Petron menampilkan 'meet and greet' istimewa bersama Alif Satar dan juga beberapa permainan dan aktiviti menarik, serta peluang buat peserta bagi memenangi barangan eksklusif dari Petron, Enrich dan Alif Satar. Mereka yang menghadiri Mini Showcase Alif Satar ini juga secara automatiknya akan layak bertanding dalam peraduan Fuel & Fly Petron dan Enrich baharu ke New Zealand bersama Alif Satar.

"Kami sangat teruja untuk bekerja dengan Alif Satar dan memberikan peminat beliau serta pelanggan setia kami peluang untuk mengenali salah seorang artis popular di Malaysia. Kami mahu berikan pengalaman yang terbaik kepada pelanggan, dan memastikan perjalanan mereka bersama kami lebih bermanfaat," kata Ketua Dagangan Runcit dan Komersial Petron Malaysia, Encik Choong Kum Choy.

Untuk mendapatkan pas VIP eksklusif ke Mini Showcase Alif Satar, ahli Petron Miles perlu mengisi minyak sebanyak RM250 secara terkumpul dan menghantar resit bayaran mereka bersama-sama dengan butiran peribadi dan borang peraduan mereka. Penyertaan peraduan telah dibuka pada 1 September 2019.
Sementara itu, promosi Fuel & Fly akan berlangsung sehingga 15 Oktober 2019. Pemenang dan peneman mereka akan meluangkan selama 6 hari dan 5 malam di New Zealand bersama Alif Satar. Promosi Fuel & Fly disampaikan bersama oleh Petron Malaysia dan Enrich Malaysia Airlines.No comments: