Pengguna Tuneboss menang Yamaha Y15ZR

Mohd Fairus Bin Abd Rahman, 36 tahun telah memenangi sebuah motosikal Yamaha Y15ZR dalam Pertandingan Cabutan Bertuah TuneBoss 2018.
Berasal dari Ipoh, Fairus merupakan salah seorang dari ratusan peserta yang mencuba nasib dalam pertandingan tahunan oleh pengilang ECU motosikal TuneBoss yang boleh diprogramkan, iaitu FSR Technology.
Fairus sebenarnya dimasukkan ke hospital pada hari cabutan bertuah tersebut, dan hanya menghidupkan telefon bimbitnya lima hari kemudian. Dia kemudiannya menerima panggilan yang  mengesahkan kemenangannya.

"Saya membeli ECU TuneBoss dari peniaga TuneBoss pada Mac tahun ini untuk dipasang pada Yamaha FZ-150i 2014 untuk menghasilkan lebih kuasa dan saya gembira dengan hasilnya," kata Fairus.
Dia menjelaskan lebih lanjut bahawa dia sedang mempertimbangkan untuk membeli Y15ZR, untuk digunakan di samping FZ-150i yang telah memberikan kepadanya kenangan indah.

"Saya menunggang FZ-150i sepanjang perjalanan ke Krabi dan Bangkok dan ia menyimpan banyak nilai nostalgia, jadi saya tidak akan menjual motosikal itu, tetapi Y15ZR ini akan menjadi kegunaan untuk perjalanan harian saya mulai sekarang."

Y15ZR Fairus akan dipasang dan ditala dengan ECU prestasi tinggi TuneBoss.Pertandingan Cabutan Bertuah TuneBoss 2018 dianjurkan khusus untuk pemilik ECU TuneBoss sahaja dan tidak terbuka kepada orang ramai seperti tahun sebelum ini, yang dimenangi oleh Muhammad Zulhanif Hamidon yang membawa pulang Honda RS150R dilengkapi TuneBoss.
FSR Technology merancang pemberian hadiah hujung tahun 2018 dengan hadiah yang lebih menarik, jadi nantikannya!
Untuk maklumat lanjut, sila layari tuneboss.co atau hubungi + 603-78315041 atau hantarkan pesanan peribadi ke halaman Facebook TuneBoss. https://www.facebook.com/TuneBoss.Malaysia/

No comments: