Boon Siew Honda yakin untuk 2018

Boon Siew Honda telah mengumumkan bahawa hasil jualannya dijangka meningkat 18% berbanding tahun lalu, dan bakal melancarkan perancangan barisan model 2018 mereka untuk menangkap dan mengembangkan bahagian pasaran mereka di Malaysia dengan lebih tepat.

"2018 merupakan tahun penting bagi BSH untuk mengambil langkah besar dan beralih ke kedudukan kepimpinan di pasaran. Kami mensasarkan untuk memperkenalkan sekitar 10 model baru dan pasti akan mengejutkan semua orang dengan barisan produk kami yang mencabar pemikiran dan harapan konvensional," kata Timbalan Pengerusi dan Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Boon Siew Honda, Datuk Wira Tan Hui Jing.
Hadir pada pertemuan akhir tahun ialah Zaqhwan Zaidi dan Khairul Idham Pawi yang telah menamatkan Kejohanan Perlumbaan Jalan Raya Asia (ARRC) dan Moto 2 masing-masing. Zaqhwan turut diumumkan telah dinaikkan pangkat ke All Japan Road Race Championship (JSB1000) dan akan berlumba bermula musim depan pada April 2018.

"Boon Siew Honda ingin mengucapkan tahniah kepada Zaqhwan atas promosinya ke All Japan Road Race Championship di bawah kategori JSB1000. Kami berharap dia semua yang terbaik dan menanti prestasinya,"kata Nobuhide Nagata, Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Boon Siew Honda.

Tahun 2018 adalah tahun yang baik dan penuh harapan bagi BSH dengan pembukaan pusat Honda BigWing pertama, iaitu pusat jualan & servis eksklusif pertama pada 2018, diikuti oleh lebih banyak pusat di Pulau Pinang, Selangor dan Johor. BSH berhasrat untuk mencapai pertumbuhan jualan yang lain untuk mencabar prestasi tahun ini, dengan barisan produk yang kukuh dan bakal diperkenalkan ke pasaran pada tahun 2018.

No comments: