Proton raih Anugerah Perak Putra Brand

 Anugerah Perak bagi Kategori Automotif 2017 telah berjaya diraih PROTON, sekaligus merupakan julung julung kalinya PROTON memenangi anugerah sejak Anugerah Putra Brand dilancarkan pada tahun 2010.  Anugerah itu telah disampaikan dalam satu acara diadakan di Hotel Majestic, Kuala Lumpur, semalam. Ini merupakan kemenangan pertama bagi PROTONdi majlis Anugerah Putra Brand.

Anugerah Putra Brand adalah satu inisiatif oleh Persatuan Ejen Pengiklanan Bertauliah Malaysia (4A’s) untuk memberi pengiktirafan kepada jenama tempatan dan antarabangsa yang telah mendapat tempat di hati rakyat Malaysia. Anugerah-anugerah pada Putra Brand ini dikenalpasti mengikut pilihan pengguna dan acara ini mendapat pengesahan daripada MATRADE. Ia adalah satu-satunya anugerah dari pilihan orang ramai.

"Ini adalah kemenangan yang penting bagi kami selepas berlakunya pembaharuan di PROTON. Dengan membawa pulang Anugerah Perak dalam Kategori Automotif, ini merupakan pencapaian yang mengagumkan bagi PROTON memandangkan ia adalah kali pertama kami disenarai pendek dan muncul sebagai pemenang untuk anugerah berprestij ini. Dengan kemenangan yang diterima baru-baru ini bagi Iriz yang diperbaharui di Anugerah Pilihan Pengarang Carsifu 2017 dan kenaikan prestasi jualan PROTON pada Januari hingga September 2017, pengiktirafan ini menandakan bahawa Syarikat sedang menuju ke arah yang betul dan anugerah ini datang pada masa yang sesuai," kata Abdul Rashid Musa, Naib Presiden, Jualan dan Pemasaran, PROTON.
 "PROTON kini meneruskan tawaran kepada pelanggan baharu iaitu perkhidmatan 5 tahun percuma* dan waranti selama 5 tahun* dalam promosi 5 Nilai Hebat. Oleh itu, ambillah peluang ini untuk pandu uji kereta Proton dan alamilah nilai yang berbaloi dalam pemilikan kereta PROTON," tambah Rashid lagi.
Untuk maklumat lanjut, pelanggan boleh menghubungi talian khidmat pelanggan PROTON di 1800 888 398 atau e-mel kepada kami di customercare@proton.com.
Pelanggan juga boleh layari www.proton.com atau Facebook rasmi PROTON www.facebook.com/ProtonCarsOfficial. Untuk kemudahan tambahan, pelanggan boleh memuat turun aplikasi rasmi mudah alih MyProton, yang boleh didapati melalui Google Play dan Apple App Store.
*Perkhidmatan percuma tamat selepas 5 tahun atau 100,000km (mana-mana terdahulu) termasuk alat ganti, minyak enjin dan caj pekerja. Waranti tamat selepas 5 tahun atau 150,000km, mana-mana terdahulu. Tawaran bermula 1 Nov hingga 30 Nov 2017.
-

No comments: