Menangi tiket MotoGP dengan Shell Advance!

Berita baik untuk pemilik motosikal di seluruh negara, terutamanya bagi mereka yang meyakini Shell Advance untuk mendapatkan perlindungan pelinciran bagi enjin motosikal mereka!

Shell Advance, jenama minyak enjin motosikal yang terkemuka di Malaysia, kini mengadakan pertunjukan bergerak di serata Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak selama 4 bulan dari 7 Julai hingga 29 Oktober 2017 untuk berinteraksi dengan para penunggang dan pengguna motosikal.

Pertunjukan bergerak ini menandakan permulaan kempen jenama baru Shell Advance bertema ‘Redah Segalanya’, yang akan diadakan di tempat-tempat yang popular di kalangan penunggang motosikal seperti bengkel motosikal, pusat membeli-belah dan pasaraya besar. Pelbagai acara menyeronokkan dan pelbagai hadiah termasuklah tiket ke MotoGP™ Shell Malaysia 2017, menanti para pengunjung di setiap lokasi. Untuk mendapatkan senarai lengkap lokasi, sila ke www.shell.com.my/advanceroadshow.

 Pertunjukan bergerak ini akan membawakan cabaran khas asah siku atau‘elbow down’ di mana pengunjung boleh bergambar dengan menampilkan pelbagai gaya di atas motosikal berkuasa tinggi dan memuat naik gambar tersebut ke media sosial bagi melayakkan mereka mencuba nasib di ‘roda nasib’ Shell Advance untuk memenangi hadiah segera.   

Beli mana-mana produk Shell Advance semasa pertunjukan bergerak tersebut bagi melayakkan anda untuk menyertai cabaran ujian masa simulator motosikal. Sepuluh peserta dengan masa terbaik di setiap lokasi pertunjukan bergerak akan memenangi dua tiket ke MotoGP™ Shell Malaysia 2017!

Di samping itu, mereka yang membeli mana-mana produk Shell Advance Ultra, AX 7 dan AX 5 juga layak untuk menyertai peraduan pertunjukan bergerak di mana mereka berpeluang untuk memenangi lima topi keledar Shark yang dibuat khas bernilai RM1250 setiap satu.
Insentif khas untuk para mekanik
Pertunjukan bergerak Shell Advance di seluruh negara pada tahun ini juga telah dirancang untuk mempertingkatkan kemahiran mekanik motosikal dan memberi insentif kepada mereka yang mempunyai keinginan dan komitmen untuk memperbaiki diri mereka.

Jurulatih profesional akan mengadakan sesi latihan secara langsung di lokasi-lokasi terpilih untuk membantu mekanik dari jaringan bengkel rakan Shell Advance untuk meningkatkan pengetahuan dan kepakaran mereka.

Latihan ini merupakan sebahagian daripada siri Masterclass Shell Advance yang eksklusif untuk memberi panduan kepada mekanik mengenai cara-cara untuk menyenggarakan sembilan komponen utama motosikal dengan betul.

Mekanik berdaftar yang berjaya menghabiskan kesemua lapan modul menjelang 30 September 2017 akan diberi dua tiket ke MotoGP™ Shell Malaysia 2017 sebagai insentif beserta sijil dari Shell Malaysia.
Menurut Pengurus Pemasaran Shell Lubricants – Malaysia dan Singapura, Alex Lim, syarikat tersebut merancang untuk membantu mempertingkatkan kemahiran hampir 2,400 orang mekanik, yang kebanyakannya memperolehi kemahiran mereka dengan cara belajar sendiri atau semasa bekerja. 

“Sebagai pemimpin dalam pasaran pelincir dan teknologi, kami di Shell percaya bahawa pelaburan kami dalam program ini akan dapat membawa manfaat kepada seluruh rantaian nilai kerana ia mewujudkan kumpulan mekanik yang dilatih secara profesional dan bertauliah. Para penunggang akan dapat menikmati perkhidmatan yang lebih baik, pemilik bengkel akan dapat mengembangkan perniagaan mereka menerusi kepuasan pelanggan yang lebih tinggi dan mekanik pula akan dapat maju dalam kerjaya mereka,” katanya.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk-produk Shell Advance yang terkini, sila layari www.shell.com.my/advanceroadshow

No comments: