Yamalube bagai komponen enjin cecair

Yamaha Motor sentiasa berusaha untuk menawarkan nilai dan "Kando" yang melebihi jangkaan pelanggan dan menjadikannya sebagai jenama yang orang selalu melihat kepada sesuatu yang baru. "Kando" adalah satu perkataan Jepun bagi perasaan kepuasan dalaman dan keseronokan yang kita alami serentak apabila menemukan sesuatu yang luar biasa nlainya.

Dengan membina produk kualiti yang tinggi kualiti yang memberikan inspirasi kepada orang ramai, Yamaha sentiasa berusaha untuk meningkatkan kepuasan pelanggan melalui perkhidmatan selepas jualan berdasarkan prinsip 3S mereka (Servide, Sales, Spareparts : Perkhidmatan, Jualan, Alat ganti). Ia nya lebih ditekankan bagi produk yang dikuasakan oleh enjin seperti motosikal dan motor sangkut, kerana penyelenggaraan yang kerap adalah penting untuk memastikan ia nya berfungsi dan melaksanakan tugasanya dengan betul.

Sehubungan ini, Yamaha memperkenalkan salah satu komoditi yang paling kerap digunapakai untuk penyelenggaraan yang betul: minyak enjin tulen Yamaha.

Yamaha Motor turut memaparkan video di media sosial yang menggambarkan bagaimana minyak enjin  tulen Yamaha dioptimumkan untuk menghasilkan prestasi enjin Yamaha yang terbaik apabila digunakan dalam semua jenis keadaan dan persekitaran. Video ini telah mendapat lebih 80,000 tontonan dari seluruh dunia dalam pertama bulan sahaja.

No comments: