Promosi Shell Rimula Ultimate Stopover Barcelona 2019BARCELONA JADI DESTINASI PROMOSI SHELL RIMULA ULTIMATE STOPOVER TAHUN INI
Shell Rimula menyediakan ganjaran kepada pelanggan setia yang memberi tumpuan sepenuhnya kepada pekerjaan yang dilakukan dengan membawa mereka ke destinasi hentian yang terunggul di seluruh dunia. Promosi Shell Rimula Ultimate Stopover Barcelona 2019 akan menyaksikan para tetamu dibawa ke kota di Sepanyol yang terkenal dengan seni, budaya, pasukan bola sepak dan makanan yang enak.

Promosi mulai 1 Mac hingga 30 Jun 2019 ini dibuka untuk para pelanggan yang membeli produk minyak enjin diesel tugas berat dan tugas ringan Shell Rimula dan dengan peluang memenangi percutian eksklusif 5 hari 4 malam ke Barcelona. Percutian ini menggabungkan peluang untuk mengetahui lebih lanjut tentang dunia Shell Lubricants yang dipacu oleh inovasi sambil menikmati bandar raya Mediterranean yang indah dan menawan.

Pemenang Ultimate Stopover 2018 William Teo dari Sibu yang berpeluang mengunjungi Dubai berkata bahawa pengalaman yang dilaluinya sukar dilupakan, terutama memahami teknologi diesel Shell serta pelincir lain untuk kegunaan tugas berat.

“Kami berpeluang menyaksikan ujian dunia sebenar bagi produk menerusi persekitaran, beban dan suhu yang ekstrem serta aktiviti sebenar yang lain. Saya mendapat pengetahuan, peluang melancong dan juga membina rangkaian!” beliau berkata.

Untuk mandapat maklumat lanjut tentang rangkaian Shell Rimula Light Duty dan promosi Shell Rimula Ultimate Stopover Promotion 2019, sila layari www.shell.com.my/rimula. 

No comments: