Outlander baharu rasminya tiba

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) kini memaklumkan pelancaran rasmi Mitsubishi Outlander 2.0 SUV yang dipasang tempatan. Berikutan itu, pengedar sah Mitsubishi Motors akan mengadakan acara pameran eksklusif pada tarikh-tarikh berikut:

Tarikh
Bilik pameran di
1
14-15 Oktober
Peninsular Malaysia
2
21-22 Oktober
East Malaysia

  
 SUV Outlander ini mempunyai tahap keselamatan dan ruang yang besar untuk keluarga, dan langkah untuk memasang varian 2.0L baharu menjadikan SUV  ini lebih murah untuk rakyat Malaysia.
Semasa acara bilik pameran, tiga pelanggan bertuah yang menguji pandu Mitsubishi Outlander akan berpeluang untuk memenangi iPhone 8 model baharu!
Sistem hiburan Mitsubishi Outlander mampu disuaipadan dengan Apple Carplay
 Dan bukan itu sahaja! 200 pelanggan pertama yang menempah dan mendaftarkan Mitsubishi Outlander juga berhak mendapat baucar petrol bernilai RM300.
 

Outlander 2.0L 4WD baharu dikuasakan oleh enjin 2,0 liter yang terbukti, dengan tork 145 PS dan 196 Nm. Enjin DOHC MIVEC ini digandingkan dengan transmisi INVECS-III CVT.

Dengan bertahun-tahun pengalaman memenangi Rali Dakar, Mitsubishi adalah pakar dalam kenderaan 4WD lasak. Sistem pacuan empat roda atau 4WD meningkatkan daya cengkaman pada permukaan licin dan menghasilkan kestabilan, yang memainkan peranan dalam keselamatan aktif. Ini sangat penting bagi sebuah SUV dengan badan dan pusat graviti yang tinggi.


Ia juga dibekalkan perakam video perjalanan sebagai peralatan standard
 Mitsubishi Outlander dipasang secra kontrak oleh oleh Tan Chong Motors Assemblies (TCMA) di kilang mereka di Segambut, Kuala Lumpur. 
Sistem peringatan untuk berhenti rehat jika pemanduan anda dikesan tidak stabil
Harga pengenalan untuk Mitsubishi Outlander 2.0L 4WD pemasangan dalam negara ini adalah
RM 139,988.00 hingga akhir tahun ini.  Outlander dilengkapi dengan jaminan kilang standard MMM selama lima tahun dan perbatuan yang tidak terhad


 

No comments: